Kollektion: Københavns Kombucha

En vinøse, boblende og delikate økologisk drik, der kan nydes i alle situationer, hvor man ikke lige ønsker alkohol, men beholde nydelsen fra boblende vine eller champagner.

København kombucha har udviklet en naturlig og økologiske drik af fermenteret te. En vinøs, boblende og elegant drik hældt på champagneflaske, som et alkoholfattigt alternativ til mousserende vin eller champagne. Kombuchaen har en alkoholprocent på under 1,2% og er derfor det perfekte alternativ for dem, som også gerne vil nyde et lækkert og smagsfuldt alternativ til alkoholiske drikke. Vi tror nemlig på at alle specielle øjeblikke skal fejres – store som små – også med mindre alkohol, og med København kombucha kan alle være en del af de specielle øjeblikke og nydelsen.

Fermenteringen består af en omhyggeligt overvåget gæringsproces, som lægger basen for den friske, aromatiske og lette smag. Dobbeltgæringen skaber en unik smag, der øger nuancerne i smagssammensætningen. København Kombucha er inspireret af nordisk natur, hvor ingredienser som Hidcote Blue lavendel og Rosa Rugosa roser giver en kompleks og luksuriøs smagsoplevelse.