Kollektion: Nordic Snails
Ditte har siden barndommen elsket at spise snegle, så da hun en dag i 2016 opdager et farmkoncept der gør det muligt, at opdrætte spisesnegle på disse breddegrader – så var der ikke langt fra tanke til handling. Farmen, ved Roskilde, er på friland og det er en yderst bæredygtig produktion med høj dyrevelfærd. Største ressourceforbrug er vand, men da vandingen foregår om natten hvor sneglene er aktive, så udnyttes det bedst muligt. Sneglen spiser økologiske planter som foderraps og et specialfoder bestående af mel-, majs- og havre tilsat vitaminer og kalcium, som produceres økologisk i Danmark. Nordic Snails har i flere år leveret både snegle og sneglekaviar til restauranter, men de har længe ønsket at gøre snegle mere tilgængelige og nemme at anvende, for den almindelige forbruger. Som et alternativ til snegle i hus på frost kan brugeren her selv bestemme om disse Tapas-snegle skal serveres direkte fra dåsen, opvarmet eller anvendt i en lun ret. Vi er meget stolte af vores første 4. varianter og vi har mange gode opskrifter i ærmet til kommende produkter. Samtidigt arbejder vi på at blive økologiske, så olie, krydderier og til sidst også sneglene kan få status af økologi.